La Regidoria de Cultura presenta la Programació per al 2017
Senyores, senyors, l'espectacle està apunt de començar...
Teatre, música i dansa per a tots els públics.
25/03/2017

Per quart any consecutiu, i coincidint amb la commemoració del dia internacional del teatre, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sumacàrcer presenta la seua programació de teatre, música i dansa, per a l’any 2017.

Un any més, apostem per consolidar el circuit teatral, ampliant a més vessants de la cultura, com és la dansa i la música.

Esperem que els actes programats tinguen la mateixa  acollida  que en anys anteriors així com des de l’Ajuntament convidem als pobles dels voltants a que no es perden cap d’ells.  

 

23 abril.  Apadrina un valencià. Ferran Gadea ens presenta un monòleg d’humor àcid  sobre nosaltres, sobre la nostra manera de ser, d'expressar-nos, de divertir-nos... i també les nostres contradiccions i debilitats, que no són poques.

 

20 maig. Gènesi. Amb este espectacle, el grup de Balls Populars  les Folies de Carcaixent, celebrà el seu 20é aniversari. Un repàs de nord a sud pels balls de les nostres terres. 

 

11 juny.  El sopar dels idiotes. "Una de les millors versions d'una comèdia que no passa de moda". Joan Carles Martí, Levante EMV. "Un extraordinari muntatge, amb molt bon ritme, estudiades situacions còmiques, impecable gestualitat i una labor actoral brillantíssima". Nel Diago, Cartelera Turia.

'El sopar dels idiotes', de Francis Veber, s'ha convertit en un dels clàssics de l'humor més representats amb èxit a tot el món. En aquesta versió 100% valenciana, torna als nostres escenaris per a oferir-nos una divertidíssima crítica d'una societat en la qual no és gens fàcil saber qui és realment l'idiota.

"Vicent Pinyol ha sigut convidat a un sopar d'idiotes. Carles, persona enginyosa, ho ha convidat, vol divertir-se amb l'idiota, amb l'ingenu. Hi ha una familiaritat estranya i antiga que ens acosta la ingenuïtat i l'enginy. La primera ens parla de l'esplèndida facultat innata de ser lliure; la segona, de les habilitats no apreses; les dues ens parlen del que és innat. En canvi, l'ingenu és aquell càndid i simple, i l'enginyós, algú fresc i astut, quasi sempre admirat. El pas del temps ha convertit dos quasi sinònims en antònims. Però jo tinc la sensació veient a Pinyol que l'ingenu i l'enginyós són dues cares de la mateixa moneda. Com deia J. A. Marina, l'enginy no és una diversió, sinó una manera de sobreviure." (Carles Sanjaime)

 

8 juliol. Cor de la Generalitat. Una de les millors agrupacions corals del país, visita Sumacàrcer per oferirnos el seu repertori d’Òpera i Sarsuela.

 

30 agost. Assumpció. L'actriu Lola Moltó interpreta Assumpció. Una dóna que no és qui es pensava que era, o no vol ser qui és, o més bé no li agrada en qui s’ha convertit. Necessita tornar a escoltar-se a si mateix. I per a reflexionar de tot això i patir les conseqüències es mira a l’espill d’un ascensor on s’ha quedat tancada després de visitar la consulta de l’otorí més famós del país que és el seu ex-marit. Un viatge quasi iniciàtic on Assumpció prendrà consciència de sí mateixa i del que ha sigut fins ara la seua vida, per trobar-se accidentalment amb un final catàrtic i determinant.

 

4 setembre. Pops Corn. Maduixa Teatre presenta el seu espectacle "Pop 's Corn", un concert musical que comença sent tan sols  un joc en participar en una prova de selecció per a un concurs de la ràdio, deriva en una autèntica festa-concert amb una quinzena de cançons i veu en directe . Una senzilla i simpàtica trama on tot el públic es divertirà, cantarà i ballarà amb els protagonistes d'aquest nou grup musical.

 

8 octubre. 004. Licencia per a cantar. Melomans presenta 004. Llicència per cantar: la proposta independent de quatre músics valencians que en qüestió de mesos conclouran el Grau Superior de cant repartits entre el Conservatori Superior de Música Mestre Rodrigo i el Musikene de Sant Sebastià. 004. Llicència per cantar, el títol i imatge ja imbueixen l'espectador en un context de paradigmes del cinema i melodies populars, embasta amb perícia temes de Queen fins Lady Gaga, de Los Secretos a Serrat, o des Elvis Presley fins Christina Aguilera, Raphael , David Bisbal o Tequila.

 

26 novembre. Recital de Sarsuela. A l'Auditori municipàl tinrà lloc este recital per als amants del genero chico.

 

23 desembre. “DOT”. DOT és un sorprenent espectacle en què dansa, teatre, música i noves tecnologies es combinen per oferir un trencaclosques màgic en el qual tot és possible. Prenent com a punt de partida l’estimulant treball de l’artista nord-americà Sol Lewitt, transformarem una gegant paret blanca en un espai ple de color. En DOT Laia s’ocupa d’esborrar qualsevol taca que aparega en la seua gran paret blanca. Quan dot arriba, ella no s’imagina tot el que pot succeir. Amb una mica de màgia i molta imaginació, dot i Laia emprendran un viatge a través de la música i el color. Només han d’unir els punts perquè comence la màgia. El 2015, DOT aconsegueix el premi MAX com a millor espectacle infantil. 

Formulario de búsqueda

Lu Ma Mi Ju Vi Do
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31