El 3 d'abril, el primer espectacle
La III Temporada de Teatre alça el teló a Sumacàrcer
La comèdia i els nostres menuts, eixos fonamentals d'esta campanya
6/03/2016
El Teatre Auditori de Sumacàrcer albergarà un any més, la Temporada de Teatre, que este any celebra la seua  III edició.
 
Després de les dues edicions anteriors, que tingueren una gran acollida per part dels nostres veïns i fins i tot de veïns dels pobles dels voltants, per a este any s'ha preparat una programació de 6 funcions, que començaran el p roper 3 d'abril fins el 17 de desembre.  La comèdia i també el teatre per als nostres menuts seran els ingredients principals d'esta temporada que presentem. 
 
 
 
3 d'abril. "Si yo fuera rica" 
 
Beatriz i Laura , amigues de la infància , amigues de l'ànima, vetllen a Luis , el marit d'aquesta última mentre esperen que arribin les visites. La rutina de la cerimònia es trenca inesperadament per una trucada de telèfon i a partir d'aquest moment les dues es troben embolicades en una infinitat de peripècies que demostraran la feblesa d'aquesta amistat . 
 
 
 
14 de maig . Dies de nocilla i màgia - Nacho Diago
 
Dies de nocilla i màgia és un espectacle de teatre , records , rialles , humor , màgia i entrepans de nocilla. Una aproximació diferent al món de la màgia usant un llenguatge que reuneix molts dels ingredients que han marcat a una generació,  teatre gestual , llenguatge televisiu , cinematogràfic ... Un viatge per uns records no tan llunyans, però amb ganes de ser reviscuts i que el fan a través de números de màgia i de la imaginació de qui els veu . " El seu és la tendresa i la il·lusió, per a xiquets d'edat i de cor " . Cartellera Túria
 
 
 
19 de juny. Sentits a les butxaques.
 
Escenoart  presenta el seu nou espectacle per a xiquets i xiquetes. Una versió del clàssic de Juli Disla “Tris Tras Trus” per a dos actors, en aquest cas Pepa Sarrió i Joanmi Reig. Escenoart proposa un espectacle didàctic i divertit ple de color i sorpreses. Amb el particular humor i la peculiar visió del món dels xiquets. Una obra que a més els aporta valors pedagògics importants Ensenya als més xicotets a través  d´històries  divertides, la funció dels sentits. Coneixen la magnífica posada en escena d’aquesta obra, vestuaris, escenografia llums. Desenvolupa la imaginació i la creativitat a través de la representació teatral. Coneixen l’art del teatre com a forma d’expressió i comunicació.
 
 
 
17 de setembre. Una hora i mitja tard
 
Cinc simples minuts de franca conversa, just quan estan a punt de sortir a un important sopar, són suficients per desencadenar l’anarquia i una espontània reflexió sobre els seus 30 anys de vida en comú. Seran capaços de reprendre la normalitat abans que sigui massa tard?
 
La proximitat del fet d’esdevenir iaios, la propera jubilació, les il·lusions perdudes, el qüestionament d’antics hàbits, la sexualitat i la infidelitat són alguns dels temes que planteja l’obra i ho fa des de l’humor, la tendresa i la recerca de la proximitat amb l’espectador en una hora i mitja en què succeirà absolutament de tot. No desvetllarem què però sí que l’assistenta de la parella tindrà molta feina el dia següent.
 
 
 
8 d'actubre. Café sol.
 
Quatre dones ens presenten un recorregut per les begudes, cançons, i plats més característics submergint-nos en un viatge a través dels sentits. La dansa, la comicitat, el treball amb els objectes ens porten de la mà per esta original vetllada.
 
 
 
17 de desembre. El crèdit
 
Demanar una hipoteca s'ha convertit en una tasca gairebé impossible. Bé , demanar-la no, però que te la donin , si. El text de Jordi Galceran tracta aquest tema de màxima actualitat dins d'un context de crisi com el que vivim amb l'humor que ens té acostumats. " El crèdit " és una mostra més de l'habilitat de Jordi Galceran per constuir diàlegs plens de matisos i amb una arquitectura teatral fantàstica, on suren assumptes com la fragilitat de les relacions humanes , la desesperació i la crisi , econòmica i de parella. " El crèdit " fa passar al públic una hora i mitja de rialles i reflexions " . 

Formulario de búsqueda

Lu Ma Mi Ju Vi Do
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28