La Florida ja disfruta de la nova il·luminació LED
1/04/2017
Amb el pla d'inversions financerament sostenibles de la Diputació de València, l'Ajuntament va decidir continuar amb el projecte començat a la legislatura anterior de substitució de l'enllumenat públic existent per la tecnologia LED.
 
Este any, amb una inversió de més de 30.000 €, s'han subsituit les faroles de la urbanitzacio de la Florida, així com també solventat els problemes existents en el subministrament en moments de pluja.
 
Amb estes inversions, reduïm costos, obtenim llum de més qualitat  i millorem el medi ambient. 
 
CONEIXES ELS AVANTATGES DE LA TECNOLOGIA LED? 
 
- Els LEDs no contenen mercuri ni gasos contaminants: el mercuri és una de les substàncies naturals més tòxiques que afecten els éssers humans i que, no obstant això, està present en els tubs fluorescents convencionals. Els tubs fluorescents i les làmpades de baix consum estan farcits de vapor de mercuri, que és molt tòxic i afecta, de forma irreversible, al sistema nerviós.
 
 
- No emeten raigs UV: un excés en l'exposició als raigs ultraviolats (UV) és perjudicial per a la nostra salut ocular, ja que afecta la còrnia i també danya la retina. L'ús de LEDs proporciona beneficis a la salut dels treballadors.
 
 
- Baixa emissió de calor a l'ambient: la qual cosa repercuteix també en l'estalvi energètic de l'aire condicionat en ser aquest menys necessari.
 
 
- 90% d'eficiència energètica: entenent eficiència energètica com la relació entre la quantitat d'energia consumida i els productes i serveis finals obtinguts. En l'actualitat és necessari obtenir energia de forma econòmica i respectuosa amb l'ambient. Per a això cal deixar enrere sistemes d'energia obsolets com els tubs fluorescents convencionals. Una bombeta LED consumeix deu vegades menys que una bombeta incandescent, la quarta part d'un tub fluorescent i la meitat que una bombeta de baix consum.
 
 
- Llum direccionada: evita la contaminació lumínica, és a dir, l'emissió de flux lluminós de fonts artificials en intensitats, direccions o rangs espectrals innecessaris.
 
 
- Eficiència lumínica alta: la relació entre l'energia elèctrica que consumeixen els LED i l'energia lumínica que aporten, ofereixen una rendibilitat immensament superior a altres tipus de làmpares.
 
 
- Encesa instantània sense parpelleig: Els LED encenen immediatament al màxim brillantor, sense necessitat d'escalfar-prèviament gastant energia de forma innecessària.
 
 
 
- Més de 50.000 hores de vida: aquesta vida equival, aproximadament, a 15 anys encenent la llum 10 hores diàries. Això repercuteix econòmicament en despeses en llums i servei de manteniment.
 
 
- Elaborat amb materials reciclables: els LEDs produeixen un 95% menys de deixalles gràcies a la seva gran durada. A més, els llums LED són fàcils de reciclar ja que no contenen materials contaminants.
 

Formulario de búsqueda

Lu Ma Mi Ju Vi Do
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31