Gastronomia

Arròs:

Arròs al Fo amb Fesols i Naps Arròs al fo amb fesols, naps, "cansalada" i botifarra de ceba. També es fa en cassola amb caldo, sobre tot a l'hive. 

Arroz al horno con costilla

Arrós al Fo con costillas y cerdo Fet amb potes de porc, cua, costelles, cigrons, cansalada i botifarra. 

Arroz al horno

Paellas:

Paella de pollastre i conill amb bajoques verdes i "garrofó"

Paella

Paella de faves i carxofes( d'hive) amb costella de porc

Puchero Plat principal dels diumenges i dies de festa. Consisteix en la barreja de carns de vedella, porc, gallina, cansalada, cigrons, creïlles, moniato, carlota, xirivia, naps, porros, etc. i no cal oblidar les "pilotes del putxero", fetes amb ca magra de porc, ous, pa ratllat i espècies.

Puchero

Altres Plats

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31