Salutació de l'Alcalde

 

Done la benvinguda, en primer lloc, com a alcalde, a esta finestra comunicativa, que és la pàgina web, que intenta donar a conèixer dins de les seues possibilitats, el passat, el present i el futur del nostre municipi.

 

I és que les TIC (Tecnologies de la Informació i Comunicació) són cada vegada més presents a la nostra vida, un fet que es reflexa en la seua incursió en les nostres activitats diàries d´una manera cada vegada més intensa.

 

El nostre és un municipi que té una clara vocació turística i que pretén convertir-se en una destinació turística de manera concreta i per això treballem en el segment de la proximitat, per ser el què més s´adapta a Sumacàrcer, donant-lo a conèixer primerament entre els pobles de les comarques veïnes, ja que a hores d’ara, continuem sent un grans desconeguts per a molts dels habitants de municipis que no son molt llunyans del nostre poble.

 

Tenim tots els ingredients que fan falta per a que este repte siga tota una realitat molt prompte: tenim un atractiu patrimoni cultural, també el incomparable patrimoni natural, amb un riu Xúquer que envolta i ompli de vida tant el nostre poble com els seus camps.

 

També disposem d´una variada oferta gastronòmica i d’allotjament que cada vegada va en augment, ja que pensem que  és un sector que pot millorar  les perspectives econòmiques i laborals de molts dels nostres veïnes i  que des del consistori anem a donar suport perquè considerem que  gran part del nostre futur, passa per fer una aposta ferma i decidida pel turisme.

 

Sense oblidar que, el nostre, també és un municipi que ha basat en l’agricultura, la seua economia, no sent en estos moments i des de fa varis anys, una font d’ingressos tan estable i segura com ho havia segut durant fins dècades, fet que no ha d’impedir que a des de tots els nivells, agricultors, organitzacions agràries i institucions, ens mobilitzem per a intentar evitar que dit sector s’enfonse definitivament i que s’abandone una activitat que durant segles ha marcat el caràcter rural i de poble que els nostres avant-passats ens han transmès, amb orgull i dignitat.

 

Es tracta, en este sentit, de dos sectors que, tenen que ser els principals motors de la nostra economia i que tenen que ser capaços de generar més ocupació per a tots els veïns i veïnes del poble.

 

Per tot això, els convidem des d’ací a interessar-se de tot allò que passa a Sumacàrcer, a través d´esta finestra comunicativa que, a més, entra de ple en els eixos de transparència i proximitat pels que treballa este Ajuntament i que un futur podreu comprovar, ja que anem a fer tot el possible per a que des d’esta pàgina web pugueu fer tots els tràmits i obtenir tota la informació relacionada amb el poble, que vos puga ser d’interès.

 

Txema Peláez i Palazón

Alcalde de Sumacàrcer

 

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31